Vad finns i Stockholms djuraffärer?

26 november 2020
william_eriksson

När man besöker en djuraffär i Stockholm som https://www.xn--djuraffrstockholm-wqb.se/ så kan man hitta olika utbud från butik till butik. I de flesta butiker finns det endast utrustning till djuret. Det består av mat, täcken, sängar, burar, leksaker och annat som djuret behöver för att ha en bra och hälsosam tillvaro.

Det mesta utbudet brukar vara till de tre vanligaste husdjuren nämligen katt, hund och häst. Men det finns även mycket för andra djur som hamster, kanin, fåglar och fiskar. Och det gäller även för de djuraffärer som är av ett mindre format.

 

Till och med djur

Vissa djuraffärer säljer även djuren. Men det är inte alla typer av djur som man säljer eller får sälja. De djur som brukar finnas är fiskar och fåglar. Ibland även ett lite mindre sortiment av kanin, hamster, marsvin och liknande. 

Vill man däremot ha lite mer exotiska djur som ödlor och ormar så brukar de sällan säljas i vanliga djuraffärer. Istället finns de i specialbutiker där endast den typen av djur säljs. Där kan man även köpa allt som det djuret behöver i form av terrarium, mat med mera.

 

 

Lite extra service

Ibland väljer djuraffären att ha lite extra service till sina kunder. Det är i så fall vanligast att man hjälper till med klippning av päls och klor på hundar. Men oftast så är djuraffären mer en informationspelare där man kan få tips på samarbetspartners som utför de tjänster som man önskar. Det kan även vara en bra veterinär eller en bra inhysning vid resor. 

I djuraffären arbetar det personal som är hemma inom sitt område. Det innebär att man kan få råd gällande djurets skötsel och även vissa råd gällande besvär som djuret kan ha. Kanske är det mat som djuret inte tål eller behov av korrigeringar i kosten beroende på djurets höga ålder. 

Fler nyheter